2012 m. liepos 21 d., šeštadienis

po išleistuvių

Rūbų ieškojimas per visas parduotuves iš eilės, du apsilankymai pas ne savo kirpėją (mano kirpėja pačiu netinkamiausiu laiku susirgo angina), kosmetologės, visažistės aplankymas ir dar manikiūras. Štai kiek visko vien dėl IŠLEISTUVIŲ. Iš išleistuvių grįžau namo be emocijų. Pakalbėjusi su P, supratau, kad mano išleistuvės buvo neblogos, bet manau galėjo būti ir geresnės.

Praeitą šeštadienį su A miegojom Šile ant stogo palapinėje ir žiūrėjom filmą "The Help". Filmas per daug neypatingas. Pasivaikščiojau statybose - ilgai ieškojau lempos. Įspūdingiausia man buvo kai grįžinėjau iš lauko į vidų ir bandžiau uždaryti duris. Kažkas kliudė ir negalėjau jų uždaryti. Kažkas minkšto. Pagalvojau: "būtų kvaila, jei tai būtų varlė". Kažkas rudo. Gal koks lapas? Pabandžiau įsižiūrėti ir pamačiau rudą varlę. Aš prispaudžiau su durimis varlę! Tai buvo bjauru. Taigi, duris pavedžiau uždaryti A. Dar dabar akyse tebematau tą varlę ir jos akis. : D (Atleiskite, kad tai pasakoju)

Po išleistuvių gavau Ipad'ą. Tai daiktas iš sąrašo, kurį gavus būčiau nuoširdžiai apsidžiaugusi. Džiaugtis buvo ko, o dabar turiu ką veikti. Nesėdžiu visą dieną prie Ipad'o, bet smagu jį turėti ypač ten, kur yra belaidis nemokamas internetas.

Kitą savaitę išvažiuoju pailsėti nuo didmiesčio gyvenimo. :) Reikia bent trumpam pakeisti aplinką. Netgi nuo džiazo reikia pailsėti truputį, nes atrodo, kad tik juo ir tebegyvenu. iki! ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą