2012 m. spalio 14 d., sekmadienis

Keistumas




10-05 Tie patys žodžiai sudėlioti kita tvarka.

10-09 Dar vienas kavos puodelis. Buvau pasižadėjus negerti, bet tokia jau ta slogi nuotaika... Dar vienas sausainis su karamele iš Coffee in. Sakyčiau tai po specialybės pamokos, bet viskas susidėjo. Ryte pramiegojau pirmą paskaitą, kuriai vakar daug ruošiausi. Filosofijos paskaita be turinio, kalbos "laužiamos iš piršto", mokytoja nė nesiruošia vesti pamokos. Nesuprantu La elgesio, choro mokytojas mus išvadino "balandėliais", o mano specialybės pamoka taip pat be tobulėjimo. Laiko gaišimas.

Kaip nuostabu yra sulaukti Jūsų gerų atsiliepimų apie mano blogą! Kaip džiugu! : )

10-11 Toks rūkas rudenį, kokio neatsimenu. Keistumas už lango. Toks rūkas rudenį. La gerai ir man gerai. Atskirai. J nereikia turėti noro, nes jis ir taip yra.

10-13 Tai vadinasi grįžau namo pusę vienuolikos, parašiau dienoraštį ir nuėjau miegoti. Ne. Valandų valandas prakalbėjau su tėvais apie naujienas, o vėliau iki keturių ryto susirašinėjau prie kompiuterio.

Nusprendžiau naują benzino baką naudoti tik sau.

10-13 Kančios. La paaiškinau visą mūsų bendravimo situaciją. Jis suprato.

10-14 Hello, my name is R. I'm writing to you because I can't do differently. I'm very sorry. Su J susitinkam keturias dienas iš eilės. Upė. Blyneliai. Raudonoji arbata su kavos pupelėmis. Arbatinė. Džiazas. L koncertas. Repeticion be mikrofono. Trūksta įdėto darbo, viskas per daug standartiškai. Reikės padirbėti. Susirašinėjimas iki ketvirtos ryto. Diskusija kas yra taktiška ir kas - netaktiška. Paskolinau jam šildytuvą, kad ten gyvendamas nepavirstų į ledą. Sakė, kad tikrai padeda. Palydėjo mane namo. Tamsus vakaras. Gatvės žibintai. Šiaurės vėjas - nesvarbu. Šokom. Gatvėje. Lyg filme. Taip taip! Panašu į romantinę pasaką. Tik, kad viskas būtų tvirtai... Bus! Tikiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą